8 Mart 2014 Cumartesi

Evliliğimi Kurtarmak İçin Etkili Formüller içeren Kitap Var Mı?

Evliliğimi Kurtarmak için Yöntemler içeren bir kitap olsaydı güzel olurdu diyorsanız. 

Yuvanızın yıkılmasını beklemeden förmülleri ve gerçekten işe yarayan teknikleri öğrenin.


Evliliklerde bazı zamanlar içinden çıkılamayacak durumlar oluşur ve çıkış yolu arayarak evliliği kurtarma yolları öğrenmeye, ne yapmamız gerektiğine çareler bulmaya çalışırız.


Kişinin kendi evinde mutluluk olmayınca, hiçbir yerde huzurlu olamaz kendini hep yalnız hisseder.Ailesin yanında olmak bile huzur vermez...

Bu gibi örneklerden sonra karı-kocalar boşanma fikirlerini hemen akıllarına getirirler.Bu sorunları aşmayı mutlu yuvayı tekrar inşa etmeyi düşünmek çok daha kolaydır.Boşanmak yeni bir başlanıçtır evet... Ama pişmanlıkların, eşini sevip gururundan dönemeyenlerin, nasıl ani olduğunu anlamaya fırsat bile bulamayanların başlangıcıdır.Evliliği yıkmak kötü günlerin başlangıcıdır...

Bu yüzden aklınıza bunları getirmeden evliliğinizi kurtarmak için dört elle işe sarılmalısınız.Siz emek verip diğer yazılarımdaki bir kaç metodu da uygularsanız eşiniz sizin gayretinizi sezecek ve size doğru bir adım da o gelecektir.

Unutmayın Yaptığınıza Gerçekten değecek...


Tabiki evliliğimi kurtarmak için asıl ihtiyaçlarım ne, hangi formüller işe yarar ve en önemlisi nereden başlamalıyım diye düşündüğünüzde size doğru bir kaynak gerekir.

Evliliği kurtarmak oyun değildir işte bunun için size denenmiş, yaşanmış tecrübelerden oluşan, nasıl yapmanız ve nelerin gerektiğini görmeniz için uygun bir kaynak olan .Evliliği Kurtarma Formülü Dijital Eğitim Kitabı'nı tavsiye ediyorum.

Eşinizin bilinçaltını etkilemek bile kitabın içindeki formüller sayesinde kolay hale geliyor.

Sırf evliliklerini kurtarabilmek ve mutluluğun devamını getirebilmek için evlilik terapistlerine gidenler çok fazla.Tabi işin bir de diğer boyutu var; bu çoğu zaman yapılamayabiliyor çünkü bu seanslara eşinizle beraber gitmeniz gerekli... Hadi eşinizi de ikna ettiniz gitmeyi düşünüyorsunuz diyelim peki ne kadar ücret veriliyor  ??

Evlilik terapistlerinin saatleri 250-300 dolar civarında ve gidince 7-8 seansa ulaşmanız istenir... 

Evliliğini kurtarma konusunda Zaten zor durumda olan insanlar için gerçekten etkili olabilecek formülleri barındıran bu kitabı okumanızı ve uygulamanızı tavsiye ederim.
Evliliği Kurtarma Formülü Dijital Eğitim Kitabı ile evliliğinizi kurtarabilirsiniz. 

Şimdi başlayın mutlu yuvanızı dağıtmayın !




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederiz.